tiistai 29. tammikuuta 2013

Helppo savulohivuoka

Resepti on Torino pasta vihkosesta.

5 dl Torino Ruis Plus - pastaa
n. 1 l vettä
1 kalaliemikuutio

2 tl öljyä
1-2 sipulia
250 g kylmäsavu(kirjo)lohta
1-1,5 dl hienonnettua tilliä TAI
1 rkl kuivattua tilliä
1/2 tl sitruunapippuria
1 dl juustoraastetta

Munamaito:
2 munaa
6 dl maitoa
1/2 tl suolaa

Pinnalle:
1 dl juustoraastetta

Keitä pastaa 5 minuuttia kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Valuta pasta.
Hienonna sipuli, leikkaa lohi pieniksi paloiksi ja hienonna tilli.
Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä pannulla.
Kaada esikeitetty pasta voideltuun laakeaan uunivuokaan. Lisää sipuli, kalapalat, tilli, sitruunapippuri ja juustoraaste. Sekoita keskenään.
Sekoita munamaidon aineet keskenään ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti