maanantai 7. tammikuuta 2013
Stroganoff
600 g naudanpaistia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl vehnäjauhoja
2 - 3,5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1 rkl sinappia
0,5 dl tomaattisososetta
1 dl kermaa
1 tlk smetanaa
1 mauste- tai suolakurkku
voita, margariinia tai öljyä
Ruskista rasva padassa tai paistinpannussa ja lisää kuutioiksi leikattu liha vähitellen niin, että kuutiot ruskistuvat hyvin joka puolelta. Lisää hienonnettu sipuli murskatut tai viipaloidut valkosipulin kynnet ja vehnäjauhot.Anna ruskistua hieman. Mikäli käytät ruskistamiseen paistinpannua, siirrä aineet kattilaan. Lisää vesi, lihaliemikuutio, sinappi ja tomaattisose. Keitä kastiketta hiljaa kunnes lihapalat ovat pehmeitä. Lisää kerma ja smetana, kuumenna kastike. Lisää pinnalle kuutioitu kurkku.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti