Ohje on hieman muunneltu versio Valion reseptistä.
Miilunpolttajan spagetti
1 pkt ( 500 g ) spagettia
1-2 pussia pekonia ( 170 - 340 g )
2 munaa
1 prk kevytkermaa
1/2 tl vastajauhettua mustapippuria
1-3 valkosipulin kynttä
1/2 tl suolaa
100 gr parmesan juustoa raastettuna
( hienonnettua persiljaa )
Keitä spagetti ohjeen mukaan. Tee spagetin kiehuessa muut valmistelut. Ruskista pekoniviipaleet. Asettele talouspaperin päälle ja painele toisella talouspaperilla ylimääräinen rasva pois. Kuutio pekoni. Sekoita munat kevytkerman joukkoon ja mausta seos pippurilla, valkosipulilla ja suolalla. Valuta spagetti ja kaada se takaisin kattilaan. Kaada spagetin päälle pekonikuutiot, muna-kermaseos ja juustoraaste. Kuumenna hetki samalla sekoittaen ainekset. Lisää halutessasi persiljaa pinnalle. Tarjoa heti. Pöytään mustapippurimylly ja parmesanraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti