maanantai 21. tammikuuta 2013

Fetapiirakka

Pohja:

150 g voita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1/4 dl kylmää vetä

Täyte:

150 g feta-juustoa
170 g pakastepinaattia
kirsikkatomaatteja
3 munaa
1 prk smetanaa
ripaus valkopippuria

Nypi voi, vehnäjauhot ja suola ryynimäiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi. Vuoraa taikinalla piirakkavuoka jonka halkaisija on n. 23 cm. Leikka juusto ja pinaatti paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit.  Levitä juusto, pinaatti ja kirsikkatomaatit piirakan pohjalle. Vatkka munia hiukan, lisää smetana ja valkopippuri. Kaada seos vuokaan täytteiden päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti