lauantai 5. tammikuuta 2013

Porsaan sisäfilee kermaisessa pippurihauteessa



Tämä helppo ja maittava, mutta ei niinkään kevyt resepti on peräisin "herkut.netistä".



  • n.1 kg porsaan sisäfilettä
  • 3 rkl voita
  • suolaa
  • 1 Musta Pekka- juusto
  • 2 dl kermaa
  • 200 g herkkusieniä

    Laita filee pakkaseen tunniksi ja leikkaa kohmeisesta lihasta noin 1/2 cm viipaleet. Ruskista viipaleet kevyesti molemmin puolin ja ripottele ruskistettuun pintaan hieman suolaa. Lado viipaleet uunivuokaan.

    Sulata juusto pannussa ja lisää kerma. Viipaloi herkkusienet ja lisää ne kastikkeeseen. Kaada kastike viipaleiden päälle ja hauduta 45 minuuttia 175 asteisessa uunissa. Tarjoa lisäksi riisiä tai paistettuja perunoita.
  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti