1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
1/2 dl tuoretta tilliä
1 mieto punainen chili
1/2-1 dl suolapähkinöitä
Kookos-kurkumakastike
2 valkosipulinkynttä
2 rkl limetin mehu
1 prk ( 400 g ) kookosmaitoa
2 tl ruokosokeria
2 tl kurkumaa
3/4 tl suolaa
SEKOITA ensin kookos-kurkumakastike.Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja purista limetin mehu. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kulhossa.
SIIRRÄ kalafilee pitkulaiseen uunivuokaan. Ripottele pinnalle suola ja mustapippuri. Kaada kastike kalan päälle. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia.
HIENONNA tilli ja leikkaa chili renkaiksi. Rouhi suolapähkinät. Ripottele kalan päälle tilliä, chiliä ja suolapähkinärouhetta. Tarjoa kala esim basmatiriisin kanssa.
Voit käyttää paistolämpömittaria. Mehevän kirjolohen sisälämpötila on 48 asttetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti