perjantai 30. joulukuuta 2016

Karpalo-aprikoosi-granola

8 dl suuria kaurahiutaleita
3 dl rikottuja erilaisia pähkinöitä tai manteleita
100g kookoshiutaleita
2 rkl kvinoaa 
1/2 tl hienoa suolaa
1/2 tl kardemummajauhetta
1 tl kanelia
1 1/2 dl vaahterasiirappia 
3/4 dl oliiviöljyä 
100g kuivattuja karpaloita
100g kuivattuja, pehmeitä aprikooseja paloiteltuna

TEE NÄIN:

Mittaa kaurahiutaleet, pähkinät, kookoshiutaleet, kvinoa, suola ja mausteet isoon kulhoon. Lisää siirappi (ja hunaja). Sekoita huolellisesti. Levitä massa leivinpaperinn päälle uunipellille.
Paahda massaa 150-asteisessa uunissa 40 minuuttia, kunnes granola on paahtunut kauniin väriseksi. Anna granolan jäähtyä ja riko sitten rakenne haluamaksesi. Lisää kuivat hedelmät ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti