1 pkt halloumjuustoa
1 ruukku tammenlehtisalaattia
jääsalaattia
1 granaattiomena
1/2 rs siemenettömiä viinirypäleitä
1 pieni punasipuli
1 dl pekaanipähkinöitä
tummaa balsamicokastiketta
Valmistus
alle 30 min- Viipaloi grillijuusto ja paista viipaleet pannulla kauniin ruskeiksi. Kuutioi hieman jäähtyneet juustoviipaleet suupaloiksi.
- Huuhtele ja revi salaatti laakealle vadille. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet kulhoon.
- Pese ja puolita viinirypäleet. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Ripottele viinirypäleet ja sipulit salaattipedille.
- Lisää juustokuutiot, pähkinät ja granaattiomenan siemenet salaatin päälle. Kaada lopuksi salaatin pinnalle tummaa balsamietikkakastiketta. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti