maanantai 26. joulukuuta 2016

Granaattiomenasalaatti

Ainekset

1 pkt halloumjuustoa
1 ruukku tammenlehtisalaattia
jääsalaattia
1 granaattiomena
1/2 rs siemenettömiä viinirypäleitä
1 pieni punasipuli
1 dl pekaanipähkinöitä
tummaa balsamicokastiketta


Valmistus

alle 30 min

  1. Viipaloi grillijuusto ja paista viipaleet pannulla kauniin ruskeiksi. Kuutioi hieman jäähtyneet juustoviipaleet suupaloiksi.
  2. Huuhtele ja revi salaatti laakealle vadille. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet kulhoon.
  3. Pese ja puolita viinirypäleet. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Ripottele viinirypäleet ja sipulit salaattipedille.
  4. Lisää juustokuutiot, pähkinät ja granaattiomenan siemenet salaatin päälle. Kaada lopuksi salaatin pinnalle tummaa balsamietikkakastiketta. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti