Somehitti, Anu Heinaron Nutella-juustokakku
Ainekset:
200 g suklaahippukeksejä
75 g margariinia tai voita
400 g tuorejuustoa
300 g Nutella
1 dl tomusokeria
Koristeluun:
Pähkinä- tai mantelirouhetta ja suklaamakeisia ( jos haluaa koristella )
1) Sulata rasva. Murenna keksit monitoimikoneella tai muovipussissa kaulimen avulla. Sekoita keksinmurut ja rasvasula keskenään.
2) Laita leivinpaperi pyöreän irtopohjavuoan ( halk. n. 22 - 25 cm ) pohjalle ja painele keksimuruseos pohjalle. Laita vuoka täytteen teon ajaksi jääkaappiin tai pakastimeen.
3) Vatkaa tuorejuusto, Nutella ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.
4) Levitä seos vuokaan. Nosta vuoka pakastimeen 2 - 3 h ajaksi tai yön yli.
5) Ota sulamaan huoneenlämpöön noinm puoli tutia ennen tarjoilua, koristele ennen tarjoilua pähkinärouheella ja suklaamakeisilla.
Kakun on tarkoitus olla matala, jotta se pysyy kasassa leikattaessa, kun se hieman sulaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti