keskiviikko 2. lokakuuta 2024

Anu Heinaron Nutella-juustokakku

Somehitti, Anu Heinaron Nutella-juustokakku 


 Ainekset:

200 g suklaahippukeksejä

75 g margariinia tai voita

400 g tuorejuustoa

300 g Nutella

1 dl tomusokeria

Koristeluun:

Pähkinä- tai mantelirouhetta ja suklaamakeisia ( jos haluaa koristella )


1) Sulata rasva. Murenna keksit monitoimikoneella tai muovipussissa kaulimen avulla. Sekoita keksinmurut ja rasvasula keskenään.

2) Laita leivinpaperi pyöreän irtopohjavuoan ( halk. n. 22 - 25 cm ) pohjalle ja painele keksimuruseos pohjalle. Laita vuoka täytteen teon ajaksi jääkaappiin tai pakastimeen.

3) Vatkaa tuorejuusto, Nutella ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

4) Levitä seos vuokaan. Nosta vuoka pakastimeen 2 - 3 h ajaksi tai yön yli.

5) Ota sulamaan huoneenlämpöön noinm puoli tutia ennen tarjoilua, koristele ennen tarjoilua pähkinärouheella ja suklaamakeisilla.

Kakun on tarkoitus olla matala, jotta se pysyy kasassa leikattaessa, kun se hieman sulaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti