Ainekset:
2 valkosipulin kynttä
1-2 mietoa punaista chiliä
200g suippopaprikaa tai punaista paprikaa
1 rkl öljyä
2 rkl tomaattisosetta
2 tlk yrttitomaattimurskaa
1 - 2 dl vettä
1 tl suolaa
1/2 - 1 tl mustapippuria
1 tlk ( 380/230 g ) Kikherneitä suolaliemessä tai kidneypapuja suolaliemessä
1 pkt Verso Härkis kypsää härkäpapuvalmistetta
1/2 dl tuoretta korianteria tai persiljaa
Valmistus:
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.Halkaise chilit,poista siemenet ja hienonna.Poista paprikasta kanta sekä sisus ja paloittele se.
2. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa tai padassa.Lisää joukkoon chilit,paprikat ja tomaattisose.Jatka kuullottamista kunnes paprikat hieman pehmenevät.
3. Lisää pataan tomaattimurskat ja vesi.Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna kiehuvaksi.
4. Huuhtele ja valuta kikherneet.Lisää kikherneet ja Härkis pataan.Kuumenna ja tarkista maku.Älä keitä pitkään jottei Härkis pehmene liikaa.koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa keitetyn riisin kansssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti