maanantai 5. maaliskuuta 2018

Kanafajitas ja guacamole


Ohje on Hellapoliisin blogista

Ainekset:

3 rkl öljyä
300 g broilerin fileesuikale ( hunaja-chili )
1 iso sipuli lohkoina
1 paprika suikaleina
3-4 rkl valkosipulin kynttä hienonnettuna
1-2 tl tacomaustetta
1 punainen chilipalko hienonnettuna
1 säilykepurkki valkoisia papuja valutettuna
1 rkl siirappia
500 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa

Guacamole:

2 kypsää avokadoa
1 limen mehu
1 tomaatti
2 valkosipulin kynttä
1 pieni sipuli
1/2 punainen chilipalko
1/4 tl suolaa

Lisäksi:

6 kpl pehmeitä tortilloja
ranskankermaa tai smetanaa
salaattia
kurkkua

Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerisuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon sipulilohkot, paprikasuikaleet ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
Kääntele hetken aikaa. Mausta tacomausteella.
Lisää chili, valutetut pavut ja siirappi, sekä paseerattu tomaatti tai tomaattimurska.
Kuumenna.

Valmista guacamole.

Halkaise avokadot ja poista kivet.
Koverra avokado lusikalla kulhoon.
Purista joukkoon limen mehu.

Kuori tai kalttaa tomaatti.
Lisää loput ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai haarukalla tasaiseksi tahnaksi.

Täytä hieman lämmitetyt tortillat kanatäytteellä ja kääri rullalle.
Tarjoa seuraksi salaattia, kurkkua, guacamolea ja ranskankermaa.
Tai laita kaikki täytteet rullan sisälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti