keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Slaavilainen Mifu pata


Valmistusaineet

400  gpaprikaa
2 valkosipulin kynttä
2  mm  (maustemitttaa)kardemummaa
2  tlk  (à 400 g)kokonaisia kuorittuja tomaatteja
½ dlvettä
1  tlsokeria
½ tlsuolaa
mustapippuria myllystä
2  pkt  (à 250 g)Valio MiFU® suikaleita Original
1  pussi  (150 g)Valio AURA® murua
1  prk  (120 g)Valio Eila® smetanaa
50  gpurjoa
PAISTAMISEEN
n. 2 rklValio Oivariini® juokseva

Valmistusohje

  • Paloittele tai viipaloi paprikat. Leikkaa kuoritut valkosipulit viipaleiksi.
  • Kuumenna Oivariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää paprika, valkosipuli ja kardemumma. Paista hetki.
  • Lisää tomaattisäilykkeet ja lisää vesi purkkien kautta. Kuumenna kiehuvaksi. Paina kauhalla tai puulastalla tomaatit puoliksi. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.
  • Keitä kannen alla 15 min. Ruskista sillä aikaa Mifu suikaleet rasvassa paistinpannulla.
  • Lisää AURA muru (jätä vähän koristeluun), smetana, hienonnettu purjo ja Mifu. Hauduta kannen alla 5 - 10 min.
  • Ripottele päälle AURA murua. Tarjoa pataruoka keitetyn riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti