sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Mustikka ruis-vispipuuro



Ohje on Glorian ruoka ja viinilehdestä ( 1/2017 )

Reseptin mukaan annos 6:lle mutta vatkatessa määrä kuohkeutuu kyllä melkoisesti.

Ainekset:

1 l vettä
5 dl ruisjauhoja
5 dl mustikoita
2 dl sokeria
1/2 tl suolaa


1. KIEHAUTA vesi. Ota kattila liedeltä. Sekoita joukkoon ruisjauhot.
2. LISÄÄ mustikat, sokeri ja suola. sekoita tasaiseksi.
3. ANNA puuron turvota kattilassa kannen alla vähintään 2 tuntia tai seuraavaan aamuun. Pidä kattila viileässä.
4. VATKAA kylmä puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella, noin 8 minuuttia. Tarjoa jälkiruokana tai välipalana.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti