rasvaa paistamiseen
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
1 tölkki hyvälaatuista tomaattimurskaa
1 rkl Dijon sinappia
3 - 4 porkkanaa ( raastettuna )
2 rkl ketsuppia
1 lihaliemikuutio
vettä
suolaa
mustapippuria
1. Ota esille paistinpannu ja kannellinen pata.
2. Kuumenna rasva pannulla ja ruskista jauheliha ( pienissä erissä kuumalla pannulla ).
3. Kun jauheliha on ruskistunut kaada joukkoon tomaattimurska, hienonnettu valkosipuli, Dijon-sinappi ja liemikuutio. Siirrä seos pataan.
4. Kuullota sipulit pannulla, lisää tomaattimurskapurkkiin hieman vettä, ravista ja lisää seos sipulien joukkoon. Anna hautua 20 - 30 sekuntia.
5. Kaada vesi-sipuli-tomaattimursjaseos pataan jauhelihojen kanssa. Lisää pataan vettä jotta ainekset peittyvät. Anna hautua 20 - 30 minuuttia.
6. Lisää pataan porkkanaraaste ja ketsuppi ja anna kastikkeen hautua noin tunnin.
7. Mausta suolalla ja pippurilla ennen tarjoilua pastan ja juustoraasteen kanssa ( mielellään parmesaani ).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti