torstai 25. huhtikuuta 2013

Avokadopasta

Syksyn 2012 hitti sosiaalisessa mediassa oli Avokadopasta. Tämä ei ole alkuperäinen Safkaa kirjan resepti vaan Arlan sivuilta otettu. Arlalle tämän on kehitellyt "Henskiksen hekumalliset herkut" blogin Henna.
Hyvin on kehitelty, tämä on mehevä ja hyviä makuja sisältävä pasta.

Ainekset

  • 200 g täysjyväspagettia
  • vettä
  • suolaa
  • 2 syöntikypsää avokadoa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 12 sitruunan mehu
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g Arla Apetina Rucola & Pesto -tuorejuustoa
  • 2 dl Arla Keittiö Laktoositonta ruokakermaa 15 %
  • 1 dl raastettua parmesan-juustoa
  • 14 tl cayennepippuria
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • mustapippuria
  • suolaa

Ohjeet

Laita suola ja spagetit kiehuvaan veteen ja valmista pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä välin kastike. Hienonna sekä sipuli että valkosipulinkynnet. Puolita kirsikkatomaatit. Laita kattilaan oliiviöljyä ruokalusikallinen sekä sipulit ja tomaatit. Hauduta pieni hetki. Lisää tuorejuusto, ruokakerma, parmesaanijuusto, puolikkaan sitruunan mehu sekä mausteet ja sekoita. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avokadot kuoressaan ja kaiverra palat lusikan avulla kastikkeen joukkoon. Valuta kypsät spagetit ja sekoita ne saman tien kastikkeen sekaan. Tarjoa heti. Voit ripotella valmiiden annosten päälle vielä parmesaanijuustoraastetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti