Pohja:
150 g sitruunakeksejä
50 g voita
Täyte:
4 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
1 dl Tropiikki täysmehua
3 prk ( a' 200 g ) maustettua rahkaa, mango-passio
2 rkl sokeria
Kiille:
2 liivatelehteä
1 dl Tropiikki täysmehua
4 passiohedelmää
Viimeistelyyn ( niin halutessa ):
passiohedelmä ja sitruunamelissan lehtiä
Ohje:
Hienonna keksit. Lisää sulatettu voi. Taputa seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan ( halk 22 - 24 cm ).
Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
Vaahdota kerma.
Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois
Sulata liivatteet ( 4 kpl ) kiehuvan kuumaan mehuun.
Lisää liivateseos rahkan joukkoon koko ajan sekoittaen. Makeuta sokerilla. Yhdistä joukkoon kermavaahto. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla.
Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Kiille:
Laita liivatteet ( 2 kpl ) pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna 1/2 dl mehua kiehuvaksi, sulata liivatteet siihen. Yhdistä joukkoon loppu mehu ja passionhedelmien sisukset.
Lusikoi kiille kakun päälle. Anna kiilteen hyytyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Viimeistele halutessasi puolitetulla passion hedelmällä ja sitruunamelissan lehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti