Valmistusaineet
| 400 g | paprikaa | |
| 2 | valkosipulin kynttä | |
| 2 mm (maustemitttaa) | kardemummaa | |
| 2 tlk (à 400 g) | kokonaisia kuorittuja tomaatteja | |
| ½ dl | vettä | |
| 1 tl | sokeria | |
| ½ tl | suolaa | |
| mustapippuria myllystä | ||
| 2 pkt (à 250 g) | Valio MiFU® suikaleita Original | |
| 1 pussi (150 g) | Valio AURA® murua | |
| 1 prk (120 g) | Valio Eila® smetanaa | |
| 50 g | purjoa | |
PAISTAMISEEN | ||
| n. 2 rkl | Valio Oivariini® juokseva | |
Valmistusohje
- Paloittele tai viipaloi paprikat. Leikkaa kuoritut valkosipulit viipaleiksi.
- Kuumenna Oivariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää paprika, valkosipuli ja kardemumma. Paista hetki.
- Lisää tomaattisäilykkeet ja lisää vesi purkkien kautta. Kuumenna kiehuvaksi. Paina kauhalla tai puulastalla tomaatit puoliksi. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.
- Keitä kannen alla 15 min. Ruskista sillä aikaa Mifu suikaleet rasvassa paistinpannulla.
- Lisää AURA muru (jätä vähän koristeluun), smetana, hienonnettu purjo ja Mifu. Hauduta kannen alla 5 - 10 min.
- Ripottele päälle AURA murua. Tarjoa pataruoka keitetyn riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti